Show all

ODRŽANA PREZENTACIJA BSBF

Predstavnik UBCG je 12 jula u Privrednoj Komori Crne Gore, na poziv PKCG prisustvovao prezentaciji „Big Science Business Forum-a 2024”, koju je organizovala Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Ambasadom Italije u Crnoj Gori, Ministarstvom vanjskih poslova Crne Gore, Regijom Friuli-Venezia Giulia i Centralnoevropskom inicijativom.

Tema je bila prezentacija događaja ,,Big Science Business Forum 2024” koji će se desiti od 1-4 Oktobra 2024.god. u Trstu, gdje je prezentacija dio promotivne turneje koju zajednički organizuju italijansko Ministarstvo spoljnih poslova i međunarodne saradnje (MAECI), Centralnoevropska inicijativa (CEI), Regija Friuli-Venezia Giulia i organizacioni komitet Velikog naučno-poslovnog foruma (BSBF). BSBF – Big Science Business Forum je biznis orjentisani kongres koji objedinjuje glavna Evropska istraživanja u razvoju infrastructure, fokusirane na tehnologijama sa ciljem da bude glavna tačka sastajanja između istraživača I industrijskih potreba (One-stop Shop).

Na prezentaciji su predstavljeni program i ključne teme foruma, glavni govornici i panelisti, mogućnosti za učešće i umrežavanje, kao i kako se prijaviti i učestvovati na forumu.