• NAJAVA SEMINARA “PRODAJA NPL”
  U saradnji sa našim partnerima, renomiranom revizorskom kućom PWC (PriceWatterhouse Coupers), organizujemo jednodnevnu radionicu (seminar) “Prodaja NPL-a”. Ova veoma aktuelna tema bi obuhvatila više pitanja i pristupa: Koncept je kraća prezentacija i diskusija tokom koje će prezenteri: – obrazložiti zašto treba razmotrati prodaju NPL-a tj. šta banke dobijaju. – objasniti kako funkcioniše proces prodaje NPL-a tj. koje su glavne faze i aktivnosti svih učesnika tokom realizacije transakcije – podjelilti sa participantima radionice, praktična iskustva iz regiona i pokušati da odgovorimo na sva pitanja koja su operativno interesantna za učesnike, ali i pojasniti same procese. Pored PwC-a, ucestvovaće i predstavnici B2 […]
 • NAJAVA SEMINARA FOUNDATIONS OF INTERNATIONAL TRADE AND FINANCE
  U Sarajevu se održava radionica “Foundations of International Trade and Finance “ , 12.-13. februara 2018.godine. Takođe, organizovan je test i sertifikacija na koji su pozvani i bankari iz Crne Gore. Za nas kao partnera Udruženja banaka Bosne i Hercegovine, neće biti kotizacije, a ostavljeno je 9 mjesta za učešće. Prijave nam možete slati najkasnije do 1.februara 2018.godine, na mail UBCG .Opširnije…
 • 7. Godišnji samit digitalnog bankarstva i mobilnog bankarstva (Beč, 24.-26.april 2018.godine).
  7. Godišnji samit digitalnog bankarstva i mobilnog bankarstva (Beč, 24.-26.april 2018.godine). Popust kao partneri 20%. Prijavite se na naš mail.
 • Seminar “UPRAVLJANJE RIZIKOM U BANKARSTVU”
  U saradnji sa ATTF iz Luksemburga, održaće se seminar “UPRAVLJANJE RIZIKOM U BANKARSTVU” od 5.-16.marta 2018.godine. prijave na mail UBCG najkasnije do 15.januara 2018. godine.
 • Multinacionalni seminar “Compliance-osnovni nivo”
  U saradnji sa ATTF iz Luksemburga, organizujemo multinacionalni seminar “Compliance-osnovni nivo “, od 19.-23. februara 2018. godine u Luksemburgu. Prijave kandidata se mogu poslati na UBCG e-mail najkasnije do 22.12. 2017.godine.
SEMINARI

Udruženje banaka Crne Gore je pridruženi član EBF (Evropske Bankarske Federacije) sa sjedištem u Briselu, kao i punopravni član IFBA (Interbalkanskog Foruma udruženja banaka balkanskih zemalja). UBCG je i partner sa ATTF iz Luksemburga.