Show all

NAJAVA SEMINARA “PRODAJA NPL”

U saradnji sa našim partnerima, renomiranom revizorskom kućom PWC (PriceWatterhouse Coupers), organizujemo jednodnevnu radionicu (seminar) “Prodaja NPL-a”. Ova veoma aktuelna tema bi obuhvatila više pitanja i pristupa:

Koncept je kraća prezentacija i diskusija tokom koje će prezenteri:

– obrazložiti zašto treba razmotrati prodaju NPL-a tj. šta banke dobijaju.

– objasniti kako funkcioniše proces prodaje NPL-a tj. koje su glavne faze i aktivnosti svih učesnika tokom realizacije transakcije

– podjelilti sa participantima radionice, praktična iskustva iz regiona i pokušati da odgovorimo na sva pitanja koja su operativno interesantna za učesnike, ali i pojasniti same procese.

Pored PwC-a, ucestvovaće i predstavnici B2 Capital – investitora iz Norveške koje je veoma aktivan u regionu, kao i predstavnici Schonher-a, jedne od vodećih advokatskih kancelarija koja se bavi prodajom NPL-a u regionu. Zajedno sa njima bi pokrili sve ključne aspekte transakcije, ukljucujući komercijalna i pravna pitanja kao i poziciju i očekivanja investitora.

Sa mogućnosti učešće će biti upoznati i poslovno zainteresovane strane, kao što su Regulator, Ministarstvo finansija, lizing kuće…

Datum održavanja radionice je 22.FEBRUAR 2018.godine, za predstavnike banaka je bez kotizacije, a prijave se mogu poslati najkasnije do 22.01.2017.godine na mail Udruženja. Ime predavača, mjesto održavanja i kratak tizer same prezentacije biće poslati učesnicima, nakon potvrde o prisustvu dovoljnog broja učesnika.